hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gezici oyun evi çocukları sevindiriyor

    Gezici oyun evi çocukları sevindiriyor
    expand

    Gezici oyun evi çocukları sevindiriyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Belediyesi'nin, çocukların kreş eğitimi alması ve eğlenebilmesi amacıyla hayata geçirdiği 'Gezici Oyun Evi Otobüsü' kırsal mahallelerde yaşayan çocuklar için tiyatro ve palyaço gösterileri sunuyor.

    Manavgat Belediyesi Kreş Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Gezici Oyun Evi otobüsü, Belenobası Ortaokulu'nda eğitim gören çocuklarla buluştu. İlk olarak Taşağıl Mahallesi'nde sahnelenen '3 Palyaço' tiyatro oyunu, bu kez Belenobası Mahallesi'nde yaşayan çocuklar için sahnelendi. Aileler, Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e teşekkür etti.

    "Bir çocuk gülerse dünya güler" diyen Başkan Şükrü Sözen, 'Gezici Oyun Evi'nin, Manavgat'taki çocuklara mutluluk götürmeye devam edeceğini söyledi. Başkan Şükrü Sözen, "Çocuklarımızın eğitimine ve eğlenmesine bir nebze de olsa katkı sağlamak, onların yüzündeki tebessüme ortak olmak bizim için tarifsiz bir mutluluk. Projemiz, ayda 1 defa olmak üzere bütün mahallelerimizde tiyatro gösterisiyle çocuklarımızı eğlendirmeye devam edecek. Bize güvenerek çocuklarını bize teslim eden ailelerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Hizmetlerimiz, çocuklarımızın mutluluğu ve iyi bir eğitim alması için hız kesmeden devam edecektir" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow