hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gezici Oyun Evi'nden gösteri

    Gezici Oyun Evinden gösteri
    expand

    Gezici Oyun Evi'nden gösteri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Belediyesi Gezici Oyun Evi Otobüsü projesi kapsamında kırsal mahallelerde yaşayan çocuklar için tiyatro ve palyaço gösterisi düzenlenmeye başladı.

    Manavgat Belediyesi Kreş Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen projeyle Gezici Oyun Evi Otobüsü, bundan böyle her ay bir mahallede hem çocukları eğlendirecek hem de tiyatro gösterisi sergileyecek. İlk olarak Taşağıl Mahallesi'nde sahnelenen '3 Palyaço' adlı tiyatro oyunu, çocuklara ve ailelere keyifli saatler yaşattı.

    Belediye Başkanı Şükrü Sözen, "Bir çocuk gülerse dünya güler. Çocuklarımızın eğitimine ve eğlenmesine bir nebze de olsa katkı sağlamak, onların yüzündeki tebessüme ortak olmak bizim için tarifsiz bir mutluluk. Projemiz ayda 1 defa olmak üzere bütün mahallelerimizde tiyatro gösterisiyle çocuklarımızı eğlendirmeye devam edecek. Bize güvenerek çocuklarını bize teslim eden ailelerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Hizmetlerimiz, çocuklarımızın mutluluğu ve iyi bir eğitim alması için hız kesmeden devam edecektir" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow