hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Güreş Federasyonu'ndan Başkan Sözen'e teşekkür

    Güreş Federasyonundan Başkan Sözene teşekkür
    expand

    Güreş Federasyonu'ndan Başkan Sözen'e teşekkür

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MANAVGAT, (DHA)- TÜRKİYE Güreş Federasyonu heyeti ziyaret ettikleri Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e ata sporu yağlı güreşlere sahip çıkması dolayısıyla plaket verdi.

    Türkiye Güreş Federasyonu Merkez Hakem Komitesi Başkan vekili Tevfik Korkmaz, Güreş Federasyonu Etik Kurulu Üyesi Burhan Kılıç, federasyonun Akdeniz Bölge Sorumluları Cevat Gündoğdu, Hüseyin Çetin ve Teknik Kurul Üyesi Hasan Teker, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i makamında ziyaret etti. Güreş Federasyonu'nun ziyaretine Manavgat Belediyesi güreş takımına transfer olan 2014 yılı Kırkpınar Başpehlivanı Fatih Atlı, er meydanlarının 'örümcek adam' lakaplı başpehlivanı Serhat Gökmen, Manavgat Belediyesi Güreş Koordinatörü Abdullah Seçim, Manavgat Belediyesi başaltı pehlivanları Serhat Elvan, Yücel Yazıcı ve Kemal Şahin de eşlik etti.

    Türkiye Güreş Federasyonu yetkilileri, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in ata sporuna sahip çıktığını ve gelecek kuşaklara aktarılmasında büyük emek verdiğini belirterek, teşekkür plaketi takdim etti. Federasyon yetkilileri, "Manavgat Belediyesi hizmet binasında bulunan alana güreş salonu yaptırarak, geleceğin başpehlivanlarını yetiştiren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e ve değerli güreş ekibine ata sporumuza yaptıkları hizmetlerden ve katkılardan dolayı teşekkür etmek amacıyla ziyarette bulunmak istedik. Başkanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarıla diliyoruz" dedi.

    Başkan Şükrü Sözen de "Federasyon yetkililerimiz ve güreşçilerimizle 12 Nisan 2020 tarihinde yapılacak olan 9. Manavgat Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri'yle ilgili olarak fikir alışverişinde bulunduk. Türkiye Güreş Federasyonu'nun ata sporumuz yağlı güreşleri yaşatarak, gelecek kuşaklara aktarmamızdaki çabamız nedeniyle belediyemize sunduğu teşekkür plaketi ise bizleri son derece onurlandırdı. Değerli federasyon yetkililerine ve güreşçilerimize ziyaretleri için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow