hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hasan Öz seçim çalışmalarını sürdürdü

    Hasan Öz seçim çalışmalarını sürdürdü
    expand

    Hasan Öz seçim çalışmalarını sürdürdü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MANAVGAT, (DHA) - CUMHUR İttifakı'nın Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz, seçim çalışmalarını sürdürdü.
    Cumhur İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz, 31 Mart yerel seçimleri çalışma programı kapsamında gündüz ilçe merkezi Barbaros ve Remzi Güven caddelerinde esnaf ziyaretleri yaparken, akşam da Hacıali, Kurtlar, Cevizler, Sülek ve Hacıisalı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlerde Hasan Öz'ün eşi Nadide Öz, AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, MHP Manavgat İlçe Başkanı Nooman Enhoş, AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Yusuf Halimoğlu, belediye meclis üyesi adayları ve parti yöneticileri yer aldı. Mahallelere yaptığı ziyaretlerde kurban kesilip, dua edilen Hasan Öz, vatandaşlar tarafından havai fişek gösterisiyle karşılandı. Mahalle ziyaretlerinde vatandaşlar Hasan Öz'e büyük ilgi gösterdi.
    Cumhur İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz, ziyaretlerde 31 Mart'ta Manavgat'ın gelecek 5 yıllık kaderinin oylanacağını belirterek, kendisinin 5 yıl boyunca ilçe başkanlığı yaptığını ve 5 yılda 4 defa seçime girdiklerini anlattı. Bu süre zarfında gördüğü sorunlar ve vatandaşların daha iyi hizmet alması konusunda belediye başkanlığına aday olduğunu belirten Hasan Öz, "Manavgat'ımız hizmetlerin en iyisine ve en güzeline layıktır. İnşallah 31 Mart'tan sonra Manavgat Belediyesi'yle birlikte vatandaşlarımız gönül belediyeciliği ve hizmet belediyeciliğiyle tanışacak. Vatandaşlarımız Manavgat Belediyesi'ne severek gelecek, güler yüzle karşılanacak ve istediği hizmet en kısa sürede yerine getirilecek" dedi.
    Belediye Başkan Adayı Hasan Öz, son günlerde belediye personeline yönelik bazı dedikodular duyduğunu da söyleyerek, "Ben bugüne kadar hiç kimsenin ekmeğiyle oynamadım. Hiç kimseyi işinden etmek için uğraşmadım. Herkes evine ekmek götürme, çoluğunun çocuğunun geçimini temin etme derdinde. 31 Mart'tan sonra hiçbir belediye personelini işinden çıkarmayacağım. Belediye personeli, alın terleriyle çalışıyor, onlar kendilerine verilen işleri yapıyor. Bu konuda çıkarılan dedikodulara kimse inanmasın" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow