hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hasan Öz seçim çalışmalarını sürdürdü

    Hasan Öz seçim çalışmalarını sürdürdü
    expand

    Hasan Öz seçim çalışmalarını sürdürdü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT,(DHA) - CUMHUR İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Evrenseki Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi.

    Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz, seçim çalışmalarını Evrenseki Mahallesi'nde sürdürdü. Evrenseki kapalı pazar yerinde vatandaşla bir araya gelen Hasan Öz'e, Ak Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Yusuf Halimoğlu, MHP Manavgat İlçe Başkanı Nooman Enhoş, her iki partinin yöneticileri, eski belde belediye başkanları da eşlik etti. Mahalle girişinde havai fişekler ve meşalelerle karşılanan Hasan Öz için kurban kesildi, dua edildi. Mahalle halkı Hasan Öz'e büyük ilgi gösterdi ve hatıra fotoğrafı çekildi.

    Kapalı pazar yerinde vatandaşlara hitap eden Hasan Öz, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Manavgat'ın iktidarla tanışması gerektiğini belirterek, "Büyükşehir yasasından sonra Manavgat çok büyüdü, ihtiyaçları çok çeşitlendi ve arttı. Bunları iktidar gücünü arkasına almadan Manavgat Belediyesi'nin bütün bunların altından kalkması mümkün değil" dedi.

    SÜREKLİ ŞİKAYET ETTİ

    Mevcut Manavgat Belediyesi yönetiminin sürekli birileriyle kavga ettiğini iddia eden Hasan Öz, “Manavgat Belediyesi'nin Sayın Başkanı sürekli olarak bir şeylerden şikayet etti. Önce hükümetin kendisini engellediğini ardından da Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel'den şikayet etti. Antalya'nın Manavgat gibi 18 tane daha ilçesi var, bazıları da muhalefet belediyelerinde. Hiçbirisi Manavgat gibi kavga etmezken, Manavgat Belediyesi sürekli kavga halinde oldu. Bütün bunlara rağmen Menderes Türel, Manavgat'a 500 milyon liradan fazla yatırım yaptı" diye konuştu.

    ŞELALE ÜNİVERSİTESİ KURULACAK

    Manavgat'ın 31 Mart'ta büyük bir atılım yapacağını ve kentte yaşayanların yüzünün güleceğini söyleyen Hasan Öz, ilçede halihazırda bulunan 2 fakültenin yanına bir fakülte daha açarak Şelale Üniversitesi'nin kurulmasını sağlayacaklarını belirtti.

    Hasan Öz sözlerini şöyle sürdürdü:

    "Zeynel Şenol döneminde başlanılan ancak yarım kalan hastane binası inşaatını tamamlayarak orada aralarında biri tıp olmak üzere yeni fakülteler açacağız. Böylece Şelale Üniversitesi'nin önündeki son engeli de kaldıracağız. Manavgat, 'ölü dönem' diye tabir edilen kış aylarında binlerce öğrenciye ev sahipliği yapacak. Diğer taraftan eğitim araştırma hastanesi yapımı ihale aşamasına geldi. Yasal süreler tamamlandıktan sonra ihaleye çıkılacak ve en kısa sürede tamamlanacak. Manavgat'ta özellikle turizm çalışanlarının en büyük sorunu konuttu. TOKİ tarafından ilk etapta Çeltikçi mahallesinde 236 konut yapılacak ve oldukça ucuz fiyattan verilecek".

    EVRENSEKİ'DEKİ SORUNLARI EN KISA SÜREDE GİDERECEĞİZ

    Hasan Öz, Manavgat Belediyesi'nin 5 yıl boyunca eskiden belde olan mahallelerde herhangi bir hizmet üretemediğini savunarak, “Eskiden belde olan mahallelerimizde herhangi bir şey yapılmadı. Herşey eski belde belediyelerinin yaptığı şekliyle duruyor. Burada Seki mahallemizin yol sorununu ve turizm caddesindeki ışıklandırmayı göreve gelir gelmez planlayarak en kısa sürede tamamlayacağız. Mahalledeki eksikleri gidereceğiz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow