hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hayvan sevgisi engelleri aşacak

    Hayvan sevgisi engelleri aşacak
    expand

    Hayvan sevgisi engelleri aşacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MANAVGAT, (DHA)- ENGELLİ vatandaşların ruhsal ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla bir dizi çalışma yürüten Manavgat Belediyesi, Ilıca Meliha Ercan Engelsiz Yaşam Merkezi bünyesinde bir hayvanat bahçesi kuruyor.
    Engelli vatandaşlara yaptığı hizmetler ve projelerle büyük beğeni toplayan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Ilıca Meliha Ercan Engelsiz Yaşam Merkezi'ne, engelli vatandaşların doğayla ve hayvanlarla buluşması amacıyla muhteşem bir hayvanat bahçesi yaptırıyor. Manavgat Belediyesi ekipleri, hayvanat bahçesinin kuruluş çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Hayvanat bahçesinde Ankara keçisi, keklik, sülün, ördek, tavus kuşu, kaplumbağa ve tavşan ile görme engelli vatandaşlara rehber olacak Golden cinsi eğitimli köpekler de yer alacak. Hayvanların bakımlarını Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Engelsiz Yaşam Merkezi çalışanları ve engelli bireyler üstlenecek.
    SÖZEN: SOSYAL YAŞAM ALANLARI OLUŞTURUYORUZ
    Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, özel bireylerin gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla çalışma gerçekleştirdiklerini belirtti. Başkan Şükrü Sözen, "Özel dostlarımızın sosyal yaşam alanlarını mümkün olduğunca genişletmeye gayret ediyoruz. Şimdi de Ilıca Engelsiz Merkezi'mizde, onlara doğa ve hayvan sevgisini aşılamak, fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla hayvanat bahçesi projemizi hayata geçiriyoruz. Engelli vatandaşlarımız için hayatı kolaylaştırıp, güzelleştirmeye devam edeceğiz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow