hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Hijyende Mükemmellik' sertifikası töreni

    Hijyende Mükemmellik sertifikası töreni
    expand

    'Hijyende Mükemmellik' sertifikası töreni

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT(DHA) - ANTALYA'nın Manavgat ilçesindeki TUI Sensatori Resort Barut Sorgun Otel'e 'hijyende' mükemmellik sertifikası verildi.

    Türkiye'nin önde gelen temizlik ürünleri üreticilerinden Eczacıbaşı Profesyonel tarafından Barut Grubuna bağlı TUI Sensatori Resort Barut Sorgun Otel'e 'Hijyende Mükemmellik' sertifikası verildi. Antalya'da düzenlenen törende konuşan Eczacıbaşı Profesyonel Pazarlama Müdürü Pelin Özbilgin, yaptıkları periyodik denetimler sonucunda otelin 'Hijyende Mükemmellik' sertifikasını almaya hak kazandığını belirtti. İşletmeler açısından müşteri sadakati ve devamlılığı için hijyenin şart olduğunu söyleyen Özbilgin, “Sektöre yönelik gerçekleştirmiş araştırmaların sonuçlarında gördük ki; otel ve yeme içme noktalarını kapsayan ev dışı tüketim noktalarında yemek yiyen tüketicilerin yüzde 68'i restoran seçim kriterlerini sıralarken birinci sırada 'temizlik' diyor ve tüketicilerin yüzde 61 gittiği restoranlardaki tuvaletlerin temizliğini yeterli bulmuyor. Yüzde 58'lik bir kesim ise temiz olmadığı için bu restorana gitmeyi bırakıyor" dedi.

    Eczacıbaşı Profesyonel Akademi ekibi ile eğitim, denetim ve danışmanlık hizmetleri gerçekleştirdiklerini dile getiren Özbilgin, otelin 'Hijyende Mükemmellik' projesi kapsamında geçtiğimiz aylarda denetime tabi tutulduğunu anlattı. Denetim kapsamında otel personeline de hijyen, maliyet ve zaman tasarrufu konularında da eğitim verildiğini aktaran Pelin Özbilgin, işletmenin tüm aşamalardan geçerek sertifika almaya hak kazandığını söyledi.

    Otel Genel Müdürü Çağdaş Akkaya da 6 aylık yoğun ve titiz bir sürecin ardından sertifikayı almaya hak kazandıklarını ifade ederek, “Hijyen konusunda iyi olduğumuzu biliyorduk ancak bu sertifikayla uygulamalarımızı mükemmelleştirdik. Sürdürülebilir olması için de elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow