hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hırsızlık şüphelileri tutuklandı

    Hırsızlık şüphelileri tutuklandı
    expand

    Hırsızlık şüphelileri tutuklandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)- ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde bir evden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla polis tarafından yakalanan B.T. ve H.G. tutuklandı. Şüphelilere sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden 6 bin 300 lira idari para cezası uygulandı

    Manavgat'ın Salkımevler Mahallesi Kümeevler mevkiinde geçen cumartesi günü bir daireye hırsızların girdiği şikayeti üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı araştırma sonucunda hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri belirlenen B.T. ve H.G. aynı gün akşam saatlerinde yakalandı.

    Şüpheliler çaldıkları malzemeleri sattıklarını itiraf ederken, bunları satın alan kişi hakkında 'suç eşyasını satın almak' suçundan işlem yapıldı. Bulunan malzemeler de sahibine iade edildi. Polis merkezindeki işlemlerinin ardından şüpheliler H.G. ve B.T. adliyeye sevk edildi. Savcıya ifade veren H.G. ve B.T. çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimi tarafından tutuklandı.

    H.G. ve B.T.'ye ayrıca hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri tarihte sokağa çıkma kısıtlamasına uymadıkları için 3 bin 150'şer liradan toplam 6 bin 300 lira idari para cezası uygulandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow