hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Jandarmadan şehit aileleri ve gazilerle iftar

    Jandarmadan şehit aileleri ve gazilerle iftar
    expand

    Jandarmadan şehit aileleri ve gazilerle iftar

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verildi.

    Side Jandarma Eğitim ve Dinlenme Kampı'nda düzenlenen iftar yemeğine Kaymakam Mustafa Yiğit, Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kürşat Kutalmış Şenol, Müftü Mustafa Atilla, Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir ve diğer yetkililerle şehit yakınları ve gaziler katıldı.

    İftar yemeğinde konuşan Kaymakam Mustafa Yiğit, Türk milletinin her daim vatan topraklarına sahip çıktığını belirterek, "Bu amaçla şehitlerimiz ve gazilerimiz, vatan topraklarında rahat ve huzur içinde yaşamamız için hiç çekinmeden canlarını ve kanlarını verdi. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz her zaman devletin teminatı altındadır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum" dedi.

    Yemekte, 1974 yılında Kıbrıs'a düzenlenen barış harekatında gazi olanlar için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti devleti tarafından tevdi edilen gazilik madalyaları da verildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow