hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

    Jandarmadan uyuşturucu operasyonu
    expand

    Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)- ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde jandarma tarafından düzenlenen operasyonda 87 gram sentetik uyuşturucu maddeyle yakalanan 3 kişiden Ü.U. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Geçen hafta salı günü Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nun katıldığı törenle faaliyete başlayan Sarılar Jandarma Karakolu, mahallede suç ve suçlularla mücadele için çalışmalarına başladı. Mahallede bazı kişilerin uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisi üzerine Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı, suç araştırma ve istihbarat ekipleri eşliğinde araştırma başlatıldı. Yapılan araştırma sonucunda U.Ü.'nün uyuşturucu madde ticareti yaptığını tespit eden jandarma ekipleri, teknik ve fiziki takip sonucunda şüpheliyi, A.S. ve S.Ö.'ye uyuşturucu madde satarken, suçüstü yakaladı. Şüphelilerle birlikte satışa hazır vaziyette 87 gram sentetik uyuşturucu madde ve hassas terazi ele geçirildi.

    Şüphelilerden A.S. ve S.Ö. hakkında 'uyuşturucu madde kullanmak' suçundan adli işlem yapılarak, serbest bırakıldı. Jandarmada işlemleri tamamlanan Ü.U. ise 'uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak' suçundan adliyeye sevk edildi. Savcı tarafından sorgulanmasının ardından nöbetçi sulh ceza hakimine çıkarılan şüpheli Ü.U. tutuklandı.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow