hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kamyonetle motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

    Kamyonetle motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
    expand

    Kamyonetle motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)- ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde kamyonetle çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı. Kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
    Kaza, Aşağı Hisar Mahallesi perşembe pazarı 4533 sokakta meydana geldi. M.A.Ç.'nin kullandığı 07 LCE 37 plakalı motosikletle A.C.A.'nın kullandığı 07 ADT 862 plakalı kamyonet çarpıştı. Kamyonete çarptıktan sonra sürüklenen motosiklet bir iş yerinin önünde park halindeki otomobile çarptıktan sonra durabildi. Kazada motosiklet sürücüsü M.A.Ç. ve yolcu olarak bulunan yeğeni A.Ç. yaralandı.
    Çevredeki vatandaşların yardımına koştuğu yaralılar, çağrılan sağlık ekibinin yaptığı müdahalenin ardından ambulansla hastaneye götürüldü. Yaralılardan M.A.Ç.'nin başına aldığı darbe nedeniyle ameliyata alındığı ve hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.
    Kazanın ardından çevredeki vatandaşlar yaralıların yardımına koştu. Yaralılardan birini sandalyeye oturtan vatandaşlar, yerde yatan yaralıyı da karton ile güneşten korumaya çalıştı.
    Öte yandan kaza anı yakındaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow