hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaymakam Yiğit, pazar yerlerini denetledi

    Kaymakam Yiğit, pazar yerlerini denetledi
    expand

    Kaymakam Yiğit, pazar yerlerini denetledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Kaymakamı Mustafa Yiğit, koronavirüs önlemleri kapsamında Kavaklı ve Ilıca pazarlarında alınan tedbirleri denetledi.

    Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit, koronavirüs önlemleri kapsamında pazar yerlerinde alınan tedbirleri İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül, İlçe Jandarma Komutanı İlker Özcan ve Zabıta Müdürü Turgay Şalgam ile birlikte denetledi. Salgın tedbirlerine önemli ölçüde uyulduğu görülen denetlemelerde, pazarcılara ve vatandaşlara uyarılar yapıldı. Pazarcılar ve vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Yiğit, sorunları dinledi.

    Kaymakam Yiğit, alınan tedbirlere önemli ölçüde uyulduğunu belirterek, pazar esnafı ve vatandaşlara sosyal mesafe ve alınan tedbirlere uymalarının son derece önemli olduğunu söyledi. Pazar yerinde görevli polis, jandarma ve zabıta ekiplerince alınan tedbirlerin uygulanmasına ilişkin talimatları veren Yiğit, “Halkımızın sağlığı için elimizden geleni yapıyoruz. Kavaklı ve Ilıca pazar yerlerini ilçe emniyet müdürü, ilçe jandarma komutanı ve zabıta müdürü ile birlikte ziyaret ettik. Koronavirüs tedbirlerine önemli ölçüde uyulmaktadır. Pazar esnafı ve vatandaşlara sosyal mesafe ve alınan tedbirler konusunda uyarıları yaptık" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow