hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kızılot Halk Plajı, 10 yıllığına yeniden Manavgat Belediyesi'nin

    Kızılot Halk Plajı, 10 yıllığına yeniden Manavgat Belediyesinin
    expand

    Kızılot Halk Plajı, 10 yıllığına yeniden Manavgat Belediyesi'nin

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Belediyesi tarafından geçen yıl modern bir şekilde dizayn edilerek kullanıma açılan Kızılot Halk Plajı ve Mesire Alanı'nın kira sözleşmesi yenilendi. Alanın 10 yıllığına kiralanmasına ilişkin sözleşme, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ile Manavgat Orman İşletme Müdürü Sedat Çalış tarafından imzalandı.

    Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Kızılot Mahallesi'nde 1.2 km'lik sahil boyunca yaptırdığı Halk Plajı ve Mesire Alanı'nın açılışını 2020 yılının Haziran ayında düzenlediği törenle yapmıştı. Manavgat Belediyesi'nin 125 dönümlük alan üzerinde yaptığı düzenleme içinde 19 adet mangalsız pikniğe elverişli kameriye, 1 çocuk parkı, açık spor alanı, 2 çeşme, 2 cankurtaran kulesi, 2 büfe, tuvaletler, duş-soyunma kabinleri, 150 araçlık otopark, yürüyüş yolları ve 15 bin metrekarelik yeşil alanla güzelleştirilen Plaj ve Mesire Alanı içinde şemsiyeler de yer alıyordu. Kızılot Halk Plajı halkın beğenisini toplamıştı.

    'HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK'

    Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, büyük emeklerle hayata geçirilen Kızılot Halk Plajı ve Mesire alanının kira sözleşmesinin yenilenmesine çok mutlu olduğunu dile getirerek, Orman İşletme Müdürü Sedat Çalış'a teşekkür etti. Sözen, “Plaj ve mesire alanımız, eskiden olduğu gibi, titizlikle belediyemiz tarafından halkımıza hizmet sunmaya devam edecek. Sözleşmenin yenilenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. Orman İşletme Müdürü Sedat Çalış ise kente böylesine güzel bir halk plajı ve mesire alanının kazandırılmasının memnuniyet verici olduğunu dile getirerek, Başkan Sözen'e teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow