hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Koray Aydın'dan Sözen'e ziyaret

    Koray Aydından Sözene ziyaret
    expand

    Koray Aydın'dan Sözen'e ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MANAVGAT, (DHA) - İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Manavgat Belediye Başkanı ve adayı Şükrü Sözen'i de seçim bürosunda ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

    İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, İYİ Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Aydın ve İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı Hatice Avcı, Manavgat Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı CHP'li Şükrü Sözen'i Seçim İrtibat Ofisi'nde ziyaret etti. Ziyarette CHP Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar, CHP seçim komitesi ve belediye meclis üyesi adayları ve partililer de hazır bulundu.

    Koray Aydın ve Şükrü Sözen bir süre seçimlerle ilgili olarak görüşüp, istişarelerde bulundu. Ardından bir açıklama yapan Koray Aydın, "Millet İttifakı olarak seçim bölgelerini ziyaret ediyoruz. Seçimlere çok az bir zaman kaldı. Gördüğümüz kadarıyla her şey yolunda gidiyor. Manavgat'ta Şükrü Sözen başkanımızla farklı bir şekilde kazanacağımızı düşünüyorum. Büyükşehir'i de kazanacağız. Alanya'yı da kazanacağız. Buna inanıyorum. Tüm arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

    Şükrü Sözen de "Kendilerini Seçim İrtibat Ofisimizde ağırlamaktan büyük onur duyduk. Türkiye'mizin aydınlık geleceği için görüş alışverişinde bulunduğumuz Sayın Koray Aydın, Sayın Vekilimiz Tuba Vural Çokal, Sayın İlçe Başkanımız Hatice Avcı'ya beraber yürüttüğümüz çalışmalarımız nedeniyle teşekkür ediyorum" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow