hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manavgat 2021'e ışıl ışıl girecek

    Manavgat 2021e ışıl ışıl girecek
    expand

    Manavgat 2021'e ışıl ışıl girecek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Belediyesi, 2021 yılına girmeye sayılı günler kala, tüm caddeleri ve Antik Side'yi LED aydınlatmalarla ışıl ışıl yaptı.
    Sokağa çıkma kısıtlamasıyla nedeniyle yılbaşını evlerinde kutlayacak olan vatandaşların moral seviyesini yüksek tutmak için Manavgat Belediyesi ekipleri tasarruflu LED ampullerden oluşan süslemeleri kentin birçok noktasına taktı. Manavgat'ın merkezi noktası olan Cumhuriyet Meydanı'nın yanı sıra Antalya, İbrahim Sözen, Fevzi Paşa, Atatürk, Hisar, Mithat Paşa, Gülveren, Güllük caddeleri, Demokrasi Bulvarı ile ırmak kenarlarının kesişim noktaları olan 4505, 4509, 4511 ve 4517 numaralı sokak ile Antik Side Limanı, 2021 yılı için rengarenk süslendi. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı ışıklı süsleme çalışmalarında hediye paketi, yılbaşı ağacı, yıldız ve sokak lambalarını süsleyen saçaklı ışıklandırmalar tema olarak kullanıldı. Her gün binlerce vatandaşın kullandığı ana caddelerdeki süslemeler, görenlerin ilgi odağı oldu. Işıltıların altında hatıra fotoğrafları çektirerek anı ölümsüzleştiren vatandaşlar Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e teşekkür etti.
    Başkan Şükrü Sözen, 2021 yılının ilk günlerinde sokağa çıkma kısıtlaması olduğunu belirterek, bir nebze de olsa vatandaşların moralini yüksek tutmak istediklerini dile getirdi. Başkan Sözen, "Her sene yıl sonunda yaptığımız ışıltılı kent süslemelerimizi bu yıl da yaparak bu muhteşem görsel şöleni halkımızla buluşturmak istedik. Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle yılbaşında evde olmak zorunda olan vatandaşlarımızın moral seviyesini yüksek tutmak ve yeni yılını umut dolu bir şekilde girebilmesini sağlamak amacıyla kentimizi ışıl ışıl hale getirdik. Vatandaşlarımızdan sokağa çıkma kısıtlama kurallarına sonuna kadar riayet etmesini rica ediyorum. Bu zorlu süreci hep birlikte atlatarak daha özgür günlerde yeniden bir arada olacağımız günler hepimizin ortak temennisi. Bu vesile ile 2021 yılının tüm insanlığa sağlık ve umut getirmesini diliyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow