hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manavgat Belediyesi 50 bin maske, 10 bin yardım paketi dağıttı

    Manavgat Belediyesi 50 bin maske, 10 bin yardım paketi dağıttı
    expand

    Manavgat Belediyesi 50 bin maske, 10 bin yardım paketi dağıttı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Belediye Başkanı Şükrü Sözen, koronavirüs salgınında Türkiye'de vakaların görülmeye başladığı günden bu yana 50 bin maske ve 10 bin yardım paketi dağıttıklarını açıkladı.

    Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, son günlerde sosyal medyada belediyeye yönelik eleştirilere cevap vermek amacıyla pazar yerinde basın açıklaması yaptı. Manavgat Belediyesi'nin Covid-19 salgınının Türkiye'de görülmeye başlamasının ardından harekete geçtiğini ve kaymakamlıkla koordinasyon halinde ilçede bütün kamu kurum ve kuruluşlarıyla halkın yoğun olarak bulunduğu alanları dezenfekte ettiklerini söyleyen Başkan Sözen, “Kurallara ve sisteme uyduğumuz takdirde bu sorunları aşacağımız, normal sürece döneceğimiz günler gelecektir" dedi.

    Manavgat Belediyesi'nin kendi ekipleri ve gönüllülerle birlikte atölyelerinde günlük 4 bin 500 maske ürettiğini aktaran Başkan Sözen, “Bu kriz çıktığından itibaren 10 bin gıda paketi dağılmış, yüzlerce eve girmiş destek olmuşuz. 50 binin üzerinde maske dağılmış, pazarlarda insanların tehlikeye girmemesi adına her bir pazar girişinde günlük 5 bin maske dağıtıyoruz. Bunu tedarik etmek kolay değil. İki günlük de olsa maske bulma noktasında küçücük de olsa sıkıntı yaşadığımız süreci kullanmak, 'Belediye maske dağıtamıyor' diye bu kadar emeği yok farz etmek, alanda çalışan arkadaşlarımı rencide etmek çok ayıp, ayıplıyorum, kınıyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow