hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manavgat Belediyesi dolmuşları dezenfekte etti

    Manavgat Belediyesi dolmuşları dezenfekte etti
    expand

    Manavgat Belediyesi dolmuşları dezenfekte etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Belediyesi ekipleri Manavgat halkının yoğun olarak kullandığı şehir içi halk otobüslerinde dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

    Manavgat Belediyesi, koronavirüsü (Covid-19) önlemleri kapsamında kent merkezi, kamusal alan ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı bölgelerde sürdürdüğü dezenfekte çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Manavgat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin rutin olarak sürdürdüğü çalışmalarda belediye ekipleri son olarak Manavgat halkının yoğun olarak kullandığı şehir içi halk otobüslerinde dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. Doğu Garajı'nda yapılan dezenfekte çalışmalarında toplamda 90 minibüste ilaçlama yapılarak kullanıma hazır hale getirildi.

    Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, "Manavgat Belediyesi olarak tedbirlerimizi en üst seviyede tutuyoruz. Halkımızın içi rahat olsun, biz onların sağlığı için ne gerekiyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Bütün vatandaşlarımıza hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uymalarını tavsiye ediyoruz. Manavgat Belediye'miz kent halkının sağlığı için zaman mefhumu gözetmeden çalışmalarını gerçekleştirmeye devam edecektir" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow