hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manavgat Belediyesi ekipleri denetim yaptı

    Manavgat Belediyesi ekipleri denetim yaptı
    expand

    Manavgat Belediyesi ekipleri denetim yaptı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen genelge kapsamındaki sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle iş yerlerinde koronavirüs denetimleri gerçekleştirdi.
    İçişleri Bakanlığı'nın genelgesiyle yeni bir karar alınıncaya kadar sokağa çıkma kısıtlamalarından muaf olan üretim, imalat ve tedarik zincirindeki iş yerlerini denetleyen Manavgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent halkından gelen istek ve ihtiyaçlara da anında cevap vererek kısıtlama kurallarına harfiyen uyulmasını titizlikle sağladı. Salgının kontrol altına alınması amacıyla sokağa çıkma kısıtlamalarına sonuna kadar riayet edilmesi gerektiğini ifade eden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediyesi ekiplerinin saat ve zaman mefhumu gözetmeden görevinin başında olduğunu belirtti.
    Başkan Şükrü Sözen, "Covid-19 salgınının etkilerini azaltmak amacıyla uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına Manavgat halkı olarak harfiyen uymaya gayret ettik. Belediye ekiplerimiz, halkımızın sağlığı için bu süre zarfında açık olan işyerlerinin denetimini gerçekleştirdi. Ayrıca vatandaşlarımızdan gelen istek ve ihtiyaçlara da anında cevap verdi. Manavgat Belediyesi olarak, halkımızın sağlığı ve güvenli bir kentte yaşamasını sağlamak için gece gündüz demeden çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow