hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manavgat Belediyesi'nden ödüllü şiir yarışması

    Manavgat Belediyesinden ödüllü şiir yarışması
    expand

    Manavgat Belediyesi'nden ödüllü şiir yarışması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Belediyesi, 'Yıldızların Altında Manavgat' temasıyla ödüllü ulusal şiir yarışması düzenleyecek.

    Manavgat Belediyesi tarafından düzenlenecek yarışmaya katılım başvuruları başladı. Başvurular 29 Ağustos'ta sona erecek. Birinciye 10 bin, ikinciye 5 bin, üçüncüye ise 3 bin TL ödül verilecek. Manavgat Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü'nün yürüttüğü yarışmayla ilgili katılım şartnamesi, www. manavgat.bel.tr adresinden yayımlandı. Yarışmaya katılan eserler Altay Öktem, Hasan Öztoprak, Şeref Birsel, Nadire Sönmez ve Tülay Enhoş'tan oluşan jüri üyeleri tarafından değerlendirilecek.

    Dereceye giren eserler, 16-26 Eylül 2019 tarihleri arasında düzenlenecek 18'inci Side Dünya Müzikleri Kültür Sanat Festivali'nde açıklanacak ve eser sahiplerine ödülleri takdim edilecek.

    Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, dünyanın eşsiz güzellikteki kenti Manavgat'ın adını daha çok duyurmak, güzelliklerin kamuoyuna daha çok yansıtılmasını sağlamak ve gençleri teşvik etmek amacıyla ulusal şiir yarışması düzenlediklerini söyledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow