hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manavgat OSB'nin toplantısı yapıldı

    Manavgat OSBnin toplantısı yapıldı
    expand

    Manavgat OSB'nin toplantısı yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti'nin olağan toplantısı Manavgat Kaymakamı ve Manavgat OSB Müteşebbis Heyet Başkanı Dr. Mustafa Yiğit başkanlığında gerçekleştirildi.

    Manavgat OSB'nin Müteşebbis Heyet Olağan Toplantısı, Manavgat Kaymakamı ve Manavgat OSB Müteşebbis Heyet Başkanı Dr. Mustafa Yiğit başkanlığında gerçekleştirildi. MATSO Otogar Toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya MATSO ve Manavgat OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş ve 15 kişiden oluşan müteşebbis heyet üyeleri katıldı. Toplantıda görüşülen kararlar oy birliği ile kabul edildi.

    'KENT EKONOMİSİNE GÜÇ KATACAK'

    Toplantıda konuşan Kaymakam Dr. Yiğit, Manavgat'ta OSB'nin hayata geçmesinin önemine vurgu yaparak, turizm ve tarım ağırlıklı olan Manavgat ekonomisin OSB'nin hayata geçmesi ile sanayisinin de ekonomiye güç katacağını söyledi. Manavgat ekonomisinin OSB ile çeşitleneceğini ve istihdama katkı sağlayacağını kaydeden Yiğit, "Turizm-tarım ikilisi organize sanayi ile sanayinin de gelişmesini sağlayacak üçlü bir sac ayağı oluşacak. Hem bölge hem de ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacak" dedi.

    Manavgat OSB ile ilgili bir hayli yolun kat edildiğini belirten Kaymakam Dr. Yiğit "Hala tamamlanması gereken adımlar var. MATSO başkanımızla konuları takip ediyoruz. MATSO başkanımız yoğun çaba sarf ediyor çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. En son arazinin devrine ilişkin yazışmaları gerçekleştirdik. Süreçleri yakinen takip ediyoruz" diye konuştu.

    'ARAZİNİN DEVRİ İÇİN MÜRACAAT ETTİK'

    MATSO ve Manavgat OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş da 2021 yılının ilk toplantınsın gerçekleştirdiklerini belirterek, toplantının hayırlı olmasını diledi. OSB arazisinin devri için Hazine maliyesine müracaat ettiklerini anlatan Başkan Boztaş, arazinin devri ile OSB ile ilgili diğer süreçleri ve yaptıkları çalışmalar hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow