hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manavgat'a yıldız yağacak

    Manavgata yıldız yağacak
    expand

    Manavgat'a yıldız yağacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Belediyesi tarafından düzenlenen 23. Manavgat Barış Suyu Kültür, Sanat, Turizm ve Gençlik Festivali'nde Aleyna Tilki, Edis, Ebru Gündeş, Zakkum, Cem Belevi ve Gökçe konser verecek.
    Manavgat Belediyesi tarafından düzenlenen Manavgat Barış Suyu Kültür, Sanat, Turizm ve Gençlik Festivali için tüm hazırlıklar tamamlandı. Festival, 22-28 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek. Festival kapsamında Cumhuriyet Meydanı'na Festival köyü kurulacak. Festival köyünün açılışında dostluk, sevgi barış için 5 bin balon uçurulacak. 22-25 Temmuz tarihleri arasında saat 16.00'dan 21.00'e kadar Cumhuriyet Meydanı'nda açık kalacak Barış Suyu Festival Köyü'nde, atölye etkinlikleri, sanat stantları, workshoplar, oyun alanı, dans gösterileri, turnuvalar, yarışmalar, karaoke, konserler gibi birçok etkinlik yer alacak. Turnuvalara katılmak isteyenler Festival Köyü'ndeki Manavgat Belediyesi standına başvuru yapabilecek.
    YILDIZLAR GEÇİDİ
    Festivalde sanatçıların yer alacağı ana sahne konserleri ise Atatürk Kültür Merkezi Meydanı'nda yapılacak. 26 Temmuz Cuma Cem Belevi ve Aleyna Tilki, 27 Temmuz Cumartesi Gökçe ve Edis, 28 Temmuz Pazar ise Zakkum ve Ebru Gündeş hayranlarıyla buluşacak.
    Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, her zamankinden fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu, Manavgat'ta düzenlenecek festivalin barış, dostluk, sevgi ve kardeşliği pekiştireceğini söyledi. Başkan Şükrü Sözen, “Tüm vatandaşlarımızı düzenleyeceğimiz festivalimize davet ediyorum" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow