hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manavgatlı öğrenciler birinci oldu

    Manavgatlı öğrenciler birinci oldu
    expand

    Manavgatlı öğrenciler birinci oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Fethi Yılmaz Sezer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) öğrencileri 31'inci Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı kapsamında yapılan Hoted Alanya 8'inci Uluslararası Housekeeping Olimpiyatları'nda kategorilerinde birinci oldu.
    Antalya Anfaş Fuar Merkezi'nde 16- 18 Ocak tarihlerinde düzenlenen 31'inci Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı kapsamında Hoted Alanya 8'inci Uluslararası Housekeeping Olimpiyatları gerçekleştirildi. Olimpiyatlara Fethi Yılmaz Sezer MTAL'le birlikte birçok turizm okulu katıldı. Emircan Var, Ahmetcan Kaplan, Halil Öz, Kader Çirkin, Aibek Zhorobaev, Filiz İnci, Burak Temel, Elif Demir ve Emir Can Afşar'dan oluşan Fethi Yılmaz Sezer MTAL ekibi kategorilerinde birinciliği kazandı.
    Fethi Yılmaz Sezer MTAL Konaklama ve Seyahat Hizmetleri alan şefi Cengiz Şahin, okul olarak 2018 yılında Afyonkarahisar'da, 2019'da Antalya Hoted ve Alanya Kat Hizmetleri yarışmalarında birinci olduklarını hatırlattı. Bu sene girdikleri yarışmada da birinci olmalarının özellikle kat hizmetleri konusunda okullarında verilen eğitimin kalitesini ortaya koyduğunu belirten Şahin, yapılan yarışmalarla da bunu ortaya koyduklarını söyledi. Yarışmalarla öğrencilerin özgüvenlerini kazandıklarını, sorumluluk alma, aidiyet duyguları ve temsil etme becerilerinin geliştiğini dile getiren Şahin, "Başarılarımız devamlı hale geldikçe takıma katılmak isteyen öğrenci sayısında da artış oluyor. Kurmuş olduğumuz sistem sayesinde öğrencilerimiz değişse bile takım bundan etkilenmiyor. Hepsinden önemlisi yarışmaya katılacağımız konuyu öğrencilerimiz beyin fırtınası yöntemiyle kendileri belirliyor, biz öğretmenler sadece ufak yönlendirmeler yapıyoruz. Bu da başarımızı devamlı hale getiriyor ve beklentileri yükseltiyor" dedi.
    Cengiz Şahin, hedeflerinin eylül ayında Dubai'de düzenlenecek Hotel Show Fuarı kapsamında Orta Doğu Housekeeping Yarışması'na katılmak olduğunu, bu konuda sponsor desteğine ihtiyaç duyduklarını söyledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow