hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manavgat'ta 145 kişiye ceza uygulandı

    Manavgatta 145 kişiye ceza uygulandı
    expand

    Manavgat'ta 145 kişiye ceza uygulandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ömer KARÇA/MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Kaymakamı Mustafa Yiğit, Covid-19 tedbirleri kapsamında Manavgat'ta kolluk kuvvetleri tarafından 25 Kasım- 10 Aralık tarihleri arasında maske, sosyal mesafe, hijyen kuralları ve sokağa çıkma kısıtlaması tedbirlerine uymayan 145 kişiye 269 bin 30 TL idari para cezası uygulandığını söyledi.
    Kaymakam Mustafa Yiğit, 25 Kasım- 10 Aralık tarihleri arasında kolluk kuvvetlerinin Manavgat genelinde iş yerlerinde 693 denetleme gerçekleştirdiğini, yine bu tarihler arasında maske takmayan 34 kişiye 30 bin 600 TL, sosyal mesafeye uymayan 88 kişiye 166 bin 880 TL, sokağa çıkma yasağına uymayan 23 kişiye de 72 bin 450 TL olmak üzere toplam 145 kişiye 269 bin 30 TL idari para cezası uygulandığını söyledi.
    Devletin halkın güvenliğini ve sağlığını korumak üzere tüm kurumları ile seferber olduğuna dikkati çeken Kaymakam Yiğit, "Devlet olarak kimseye ceza uygulama arzusunda değiliz, amacımız halkımızın sağlığını korumaya çalışmak, salgının tamamen önlenmesini ve sağlık çalışanlarımızın omuzlarına düşen yükü hafifletmek. Aynı hassasiyeti halkımızdan da bekliyoruz. İçişleri Bakanlığı genelgesi ile belirlenen sokağa çıkma kısıtlamalarına, maske, sosyal mesafe ve hijyen tedbirlerine sıkı sıkıya bağlı kalırsak ülkemizi tehdit eden koronavirüs salgınından en kısa sürede kurtulacağımıza inanıyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow