hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manavgat'ta 15 Temmuz anması

    Manavgatta 15 Temmuz anması
    expand

    Manavgat'ta 15 Temmuz anması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.
    Manavgat Cumhuriyet Meydanında düzenlenen programa, Kaymakam Mustafa Yiğit, Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül, İlçe Jandarma Komutan vekili Yüzbaşı Durdu Eren, Müftü Abdullah Eroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Halimoğlu, MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
    Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda, 15 Temmuz anı defteri imzaya açıldı, belgesel ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Temmuz la ilgili alanda canlı konuşması izletildi. Kur'an-ı Kerim tilaveti ve şiirler okunması ile devam eden programda Müftü Abdullah Eroğlu tarafından dua edildi.
    Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Kaymakam Mustafa Yiğit, Türk Milleti'nin demokrasiyi ve devletini korumak için darbecilere karşı canıyla ve kanıyla karşı koyduğunu söyledi. Düzenlenen hikaye yarışmasında dereceye girenlere ödül verilmesiyle devam eden programda Manavgat Müftülüğü İlahi Korosu tarafından ilahiler söylendi.
    Program demokrasi nöbetiyle son buldu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow