hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manavgat'ta 2021 fidan dağıtıldı

    Manavgatta 2021 fidan dağıtıldı
    expand

    Manavgat'ta 2021 fidan dağıtıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ömer KARÇA/MANAVGAT, (DHA)- ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde yeni yıla girilirken, halka fidan dikimini özendirmek amacıyla 2021 adet servi ve Kıbrıs manolyası fidanı dağıtıldı.
    Yılbaşı kutlamalarında sembol olmuş çam ağacı süslemelerinden yola çıkan Manavgat Orman İşletme Müdürlüğü, yeni yılda çam ağacının kesilmesi yerine fidan dikilmesini özendirmek amacıyla 'Yılbaşında ağaç kesme fidan dik' sloganıyla halka fidan dağıttı. Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan stantta yapılan dağıtımda, yarım saat içinde tüm fidanlar tükendi. 2021 adet servi ve Kıbrıs manolyası dağıtımına çocukların yanı sıra yabancılar da ilgi gösterdi.
    Manavgat Orman İşletme Müdürü Sedat Çalış, yeni yılın Manavgat, Antalya ve Türkiye'ye hayır getirmesini temenni ederken, "Yeni yılda çam ağaçlarının kesilmesi yerine halkımızın fidan dikmesini arzuluyoruz. Etkinliğimizle halkımıza ağaç ve orman sevgisini aşılamayı ve farkındalık oluşturmayı hedefliyoruz. Manavgat Orman İşletme Müdürlüğü olarak, 2021 yılına girerken 2021 fidan dağıttık. Yıl içerisinde yapacağımız çalışmalarla Manavgat'ı ağaçlandırmaya ve orman alanlarını genişletmeye devam edeceğiz. Ormanlarımız için elimizden gelen çabayı göstereceğiz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow