hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manavgat'ta 23 Nisan kutlandı

    Manavgatta 23 Nisan kutlandı
    expand

    Manavgat'ta 23 Nisan kutlandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 99'uncu yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenle kutlandı.

    Manavgat Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene Kaymakam Mustafa Yiğit, Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Başsavcı Ramazan Yılmaz, siyasi partiler, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, idare amirleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı'yla devam eden programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Özdemir yaptı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vatanının geleceğini çocuklara ve gençlere emanet ettiğini belirten Sarıdemir, dünya üzerinde Türkiye'den başka hiçbir ülkede milli bir bayramın çocuklara adanmadığını ve dünya çocukları ile birlikte kutlanmadığına dikkati çekti.

    Öğrenciler tarafından şiirlerin okunduğu, çeşitli gösterilerin sergilendiği tören okullar arası düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Mustafa Yiğit'in ödüllerini vermesiyle sona erdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow