hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manavgat'ta 5 uzman göreve başladı

    Manavgatta 5 uzman göreve başladı
    expand

    Manavgat'ta 5 uzman göreve başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Devlet Hastanesi'nde, kadın doğum, kulak burun boğaz, kalp damar cerrahisi, üroloji ve dahiliye servislerinde 5 yeni uzman doktor göreve başladı.

    Manavgat Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Çınar, hastanede yeni uzman doktorların göreve başladığını söyledi. Başhekim Çınar, Manavgat Devlet Hastanesi'nde uzman doktor kadro doluluk oranının yüzde 90 seviyesine geldiğini belirterek, "Hastanemize son bir ay içinde kadın doğum, kulak burun boğaz, kalp damar cerrahisi, üroloji ve dahiliye servislerinde atanan uzman doktor arkadaşlarımız hizmet vermeye başladı" dedi.

    Başhekim Dr. Mehmet Çınar şunları söyledi:

    "Hastanemize yapılan uzman doktor atamaları ile birlikte; şu an toplam 91 uzman doktor, 5 acil tıp uzmanı, 17 acil pratisyen hekimi ile birlikte toplam 860 personel ile hizmet yürütülmektedir. Son yapılan atamalar ile hastanemiz uzman doktor kadro doluluk oranı yüzde 90 seviyelerine ulaşmıştır. Hastanemiz mevcut sınıfına ve yatak sayısına göre olması gereken branş hekimlerinin tamamı mevcut olup, halkımıza hizmet vermektedir."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow