hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manavgat'ta asansörleri MMO denetleyecek

    Manavgatta asansörleri MMO denetleyecek
    expand

    Manavgat'ta asansörleri MMO denetleyecek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Belediyesi ile Makine Mühendisleri Odası arasında kentteki asansörlerin periyodik kontrolünün yapılması amacıyla protokol imzalandı.

    Makine Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu ve yönetimi, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i makamında ziyaret etti. Kent genelindeki asansörlerin periyodik kontrolünün yapılmasını sağlamak amacıyla 4 yıllık protokol sözleşmesi imzalanan ziyarette, şube sekreteri Şenay Demiralay, şube asansör birim sorumlusu Melek Meşhur, Manavgat Meslek Yüksek Okul Temsilciliği teknik görevlisi Aslı Yılmaz da hazır bulundu.

    Makine Mühendisleri Odası Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu, kent halkının güvenliğini esas alan protokolü önemsediklerini belirterek, duyarlılığından dolayı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e teşekkür etti. Başkan Şükrü Sözen de vatandaşların can güvenliğini sağlamak amacıyla çalışma gerçekleştirdiklerini kaydederek, "Son yıllarda binalarımızda asansör kullanımı oldukça yoğunlaşmış durumda. Tabii bu durumda halkımızın can güvenliği önem kazanıyor. Makina Mühendisleri Odası Başkanımıza ve değerli yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. İşbirliği çerçevesinde imzaladığımız protokolümüzle halkımızın can güvenliğini koruma altına almaktan da son derece mutluyuz. Manavgat Belediyemiz vatandaşlarımızın güvenliği ve ihtiyaçları doğrultusunda hizmet vermeye devam edecektir" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow