hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manavgat'ta bayram kutlaması salonda yapıldı

    Manavgatta bayram kutlaması salonda yapıldı
    expand

    Manavgat'ta bayram kutlaması salonda yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)- ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı olumsuz hava koşulları nedeniyle Atatürk Kültür Merkezi'nde yapıldı.
    Manavgat'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreni olumsuz hava koşulları nedeniyle Cumhuriyet Meydanı yerine Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Törene katılanların kültür merkezine girerken ateşleri ölçüldü ve HES kodları kontrol edildi. Salonda da koronavirüs tedbirleri kapsamında maske ve sosyal mesafe kurallarına uyuldu.
    Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemine dair konuşmayı yapan Manavgat Kaymakamı Dr. Mustafa Yiğit, Türk Milleti'nin Cumhuriyet idaresiyle beraber hür ve bağımsız olarak dünya var oldukça yaşamaya devam edeceğini söyledi.
    Kaymakam Yiğit'in konuşmasının ardından Çağlayan Anadolu Lisesi öğrencileri Seda Özder ve Bilge Akmaz şiir okurken, Fatih Anadolu Lisesi müzik öğretmeni Murat Bingöl yönetiminde hazırlanan müzik dinletisi sunuldu. 75. Yıl Ortaokulu Halk Oyunları ve Halk Eğitim Müdürlüğü Halk Oyunları ekiplerinin gösterilerinin ardından ilçe genelinde okullar arası düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Yiğit tarafından madalyaları verildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow