hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manavgat'ta 'Denizlere Çıkar Sokaklar' dinletisi

    Manavgatta Denizlere Çıkar Sokaklar dinletisi
    expand

    Manavgat'ta 'Denizlere Çıkar Sokaklar' dinletisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MANAVGAT, (DHA)- ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde müzisyen Haluk Çetin ve gazeteci- yazar Ayşenur Arslan, 'Denizlere Çıkar Sokaklar' dinletisini sundu.
    Manavgat Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında her ay düzenlediği Haluk Çetin ile Manavgat Buluşmaları'nın bu ayki buluşması, gazeteci- yazar Ayşenur Arslan'ın katılımıyla Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. 'Denizlere Çıkar Sokaklar' adı verilen buluşmaya, Manavgat belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yorumcu ve müzisyen Haluk Çetin'in gitar eşliğinde seslendirdiği şarkılara konuklar da eşlik etti. Sohbet havasında geçen dinletide, gazeteci Ayşenur Arslan ülke gündemini ve çalıştığı televizyon kanallarındaki hikayelerini ve gazetecilik hayatını anlatırken, vatandaşlardan gelen sorulara da cevap verdi.
    Manavgat halkıyla buluşmaktan son derece mutlu olduğunu belirten Ayşenur Arslan, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti. Dinleti sonunda Başkan Yardımcısı Halis Akkaya, plaket ve çiçek takdiminin ardından yaptığı konuşmada, Ayşenur Arslan'ın meslek bilgisi ve topluma bakış açısının kendileri için oldukça önemli olduğunu belirterek, Haluk Çetin ve Ayşenur Arslan'a teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow