hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manavgat'ta futsal heyecanı başlıyor

    Manavgatta futsal heyecanı başlıyor
    expand

    Manavgat'ta futsal heyecanı başlıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Belediyesi'nin 11- 24 Ekim tarihleri arasında düzenlediği Manavgat Belediyesi Futsal Turnuvası için geri sayım başladı.
    Manavgat Belediyesi'nin düzenlediği Manavgat Belediyesi Futsal Turnuvası hazırlıkları tamamlandı. Bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan futsal turnuvasında 16 takım 4'lü gruplar halinde mücadele edecek. Her akşam dört müsabakanın yapılacağı turnuva Mehmet Akif Ersoy Spor Salonu'nda oynanacak. Salon futbolu olarak nitelendirilen futsal, 5'şer kişiden oluşan takımlarla spor salonlarında oynanıyor. Sınırsız oyuncu değiştirme hakkı olan futsal müsabakalarında takımlar, 20'şer dakikadan iki devre halinde mücadele edecek.
    Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, daha atak ve görsel bir şovu andıran futsal müsabakalarında heyecanın daha da yüksek olduğunu belirterek, Manavgat'a sosyal ve kültürel açıdan artı değer katacak olan her türlü projeyi hayata geçirdiklerini ifade etti. Başkan Şükrü Sözen, Manavgat halkını, 11 Ekim Cuma günü saat 19.00'da başlayacak olan futsal turnuvası için Mehmet Akif Ersoy Spor Salonu'na davet etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow