hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manavgat'ta Polis Haftası dolayısıyla mevlit

    Manavgatta Polis Haftası dolayısıyla mevlit
    expand

    Manavgat'ta Polis Haftası dolayısıyla mevlit

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde Polis Haftası dolayısıyla mevlit okutuldu.

    Manavgat Emniyet Müdürlüğü tarafından Polis Haftası dolayısıyla Külliye Camii'nde mevlid-i şerif okutuldu. Mevlide Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül, İlçe Müftüsü Mustafa Atilla, İlçe Sağlık Müdürü Aşur Eker, Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, muhtarlar, polisler ve vatandaşlar katıldı.

    Mevlitte vaaz veren Manavgat Müftüsü Mustafa Atilla, "Kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması ve bizlerin güvenli şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakârca görev yapan; gecesini gündüzüne katarak 24 saat toplumumuzun huzur ve güveni için çalışan polislerimizin Polis Haftası'nı kutluyorum" dedi.

    Müftü Atilla, şehitliğin önemine işaret ettiği vaazında, "Bizler, normal insanlar ölüp cennete gittiğimizde bir daha dünyaya gelmek istemeyiz. Ama şehitler farklıdır. Onlar yine dünyaya gelip, yine şehit olmak isterler" diye konuştu.

    Türk milletinin şehit olmak arzusunun 1071'de Malazgirt'te, 1453'te İstanbul'un fethinde, Kurtuluş Savaşı'nda, 1974'te Kıbrıs'ta ve en son 15 Temmuz darbe girişimi olduğunda kendini gösterdiğini belirten Müftü Atilla, "Bizim milletimizin içinde olan bu şehit olma, şehadet mertebesine erişme arzusu olduğu sürece biz sürekli olarak başarıya ulaşırız" dedi.

    Mevlit yapılan duanın ardından sona erdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow