hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manavgat'ta satranç turnuvası

    Manavgatta satranç turnuvası
    expand

    Manavgat'ta satranç turnuvası

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Manavgat Temsilciliği işbirliğiyle 19 Mayıs Gençlik Haftası Turnuvası yapıldı.
    Manavgat Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Manavgat Temsilciliği ortaklığıyla 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 11- 12 Mayıs tarihlerinde düzenlenen Gençlik Haftası Turnuvası, Atatürk Kültür Merkezi'nde yapıldı. Düzenlenen etkinliğe öğretmenler, çocuklar ve çok sayıda aile katıldı.
    Turnuvada 4 kategoride toplam 375 kişi yarıştı. 7'den 70'e kıran kırana geçen mücadeleler sonunda A-kategorisinde birinci Alp Madsman, ikinci Berk Madsman, üçüncü Ahmet Oğan Ergin, B-kategorisinde birinci Mahir Ali Deveci, ikinci Mustafa Ege Gülgün, üçüncü Eymen Bahat Koç, C-kategorisinde birinci Nazlı Küçükaçalı, ikinci Seymen Ege Korkmaz, üçüncü Mustafa Berkay Kunt, D-kategorisinde birinci Umut Utku Oktay, ikinci Emir Demiral, üçüncü Merve Sultan Buyrukçu oldu. İlk 3'e girenlere madalyaları Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ceylan tarafından takdim edildi. Türkiye Satranç Federasyonu Manavgat Temsilcisi Hüseyin Yazıcı, turnuvaya gösterilen ilgi ve alakadan dolayı katılımcılara ve Başkan Sözen'e teşekkür etti.
    Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de "Gençlerimizin ve çocuklarımızın bu tarz zeka oyunları ile kendilerine olan özgüvenlerini geliştirmek ve onların kendilerini kanıtlamasını sağlamak hepimizin görevi. Gençlerimize her alanda olduğu gibi, bu alanda da güveniyoruz. Bu bağlamda iki gün boyunca turnuvamızda yarışan ve turnuvaya katılan herkese teşekkür ediyor, herkese başarılarının devamını diliyorum. Dereceye giren ve emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow