hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manavgat'ta TOKİ kurası çekildi

    Manavgatta TOKİ kurası çekildi
    expand

    Manavgat'ta TOKİ kurası çekildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT(Antalya), (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat ilçesi Çeltikçi Mahallesi'nde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın koordinasyonunda Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılacak 236 konutun kura çekimi gerçekleştirildi.

    TOKİ konutlarının kura çekimi Manavgat 7'nci Noteri huzurunda Mehmet Akif Ersoy Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Çeltikçi Mahallesi'nde 2+1 ve 3+1 şeklinde inşa edilecek 236 konut için ön başvuru yapan 3 bin 195 kişinin katıldığı kura çekimine, Manavgat Kaymakam Vekili ve Akseki Kaymakamı Muhammet Emin Nasır ve TOKİ yetkilileri katıldı.

    Kaymakam Muhammed Emin Nasır, herkesin konut sahibi olmak istediği bir dönemde devlet güvencesi ile ev sahibi olma heyecanını yaşamak için toplandıklarını belirtti.

    Şehit aileleri, engelliler ve emekliler için ayrı kontenjanın ardından 236 daire sahibinin belirlenmesi için kura çekilişi yapıldı. Kaymakam Muhammed Emin Nasır, şehit ailelerinin kurasını çekti. Kura çekiminde ismi çıkan vatandaşlar büyük sevinç yaşadı. Kurada isimleri çıkan vatandaşların tam listesi TOKİ'nin internet sitesinde yayımlandı.

    FOTOĞRAFLI

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow