hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manavgat'ta Ulualan'ı Koruma Platformu

    Manavgatta Ulualanı Koruma Platformu
    expand

    Manavgat'ta Ulualan'ı Koruma Platformu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MANAVGAT, (DHA) - KÜLTÜR ve Turizm Bakanlığı'nca Manavgat Ulualan Bölgesi'nin golf alanlarına tahsis edilmesinin planlanması sonrasında Belediye Başkanı Şükrü Sözen önderliğinde acil olarak toplanan Manavgat STK temsilcileri, Manavgat Ulualan'ı Koruma Platformu'nu oluşturdu. Önümüzdeki hafta içinde eylem ve farkındalık çalışmalarına STK'ların ve halkın katılımıyla geniş katılımlı toplantılar yapılacağı açıklandı.

    Turizm Bakanlığı'nca Ulualan Bölgesinde Manavgat'ın geleceğinin yattığı 3 bin dönümlük alanda Yat Limanı ve Çekek Yeri yapımının iptal edilerek, golf alanlarına tahsis edilmesi sonrasında Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, acil olarak kentteki sivil toplum örgütü temsilcilerinin katıldığı bir ön toplantı düzenledi. Başkan Sözen'in başkanlık ettiği Side Ek Hizmet Binası'ndaki toplantıya, siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra, STK temsilcileri katıldı.

    SİVİL PLATFORM OLUŞTURULDU

    Toplantıda Manavgat Ulualan'ı Koruma Platformu kurularak, 10 kişiden oluşan bir de yürütme kurulu belirlendi. Platform, önümüzdeki hafta içinde STK'lar ve Manavgat halkının katılacağı geniş katılımlı toplantı düzenleyerek çalışmalarına başlayacak.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow