hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manavgat'ta uyuşturucu operasyonu

    Manavgatta uyuşturucu operasyonu
    expand

    Manavgat'ta uyuşturucu operasyonu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)- ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde polis tarafından düzenlenen operasyonda satışa hazır 739.5 gram skunk uyuşturucu maddeyle yakalanan T.G. ve Z.S. tutuklandı.

    Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından davranışlarından şüphelenilerek sokakta durdurulan T.G.'nin üzerinde yapılan arama sonucunda montunun cebinde 2 paket halinde 20 gram skunk adlı uyuşturucu madde bulundu. T.G.'nin şüpheli davranışları sebebiyle polis ekipleri tarafından 'gecikmesinde sakınca bulunan hal' kapsamında ikametinde de arama yapıldı.

    Eve giden polis ekipleri içeride Z.S. ile karşılaşırken, yapılan aramada 19 paket şeffaf poşet içerisinde 191.5 gram, 2 büyük boy şeffaf poşet içerisinde 100 gramlık toplamda 200 gram uyuşturucu skunk maddesi, 1 büyük boy poşet içerisinde 295 gram olmak üzere toplam 706 gram skunk maddesiyle hassas terazi, 4500 lira ile 70 Euro, Z.S.'nin ikametinde de ayrıca yapılan aramada da 5 şeffaf poşet içerisinde 33 gram skunk ve 625 lira ele geçirildi.

    Polis merkezinde işlemleri tamamlanan T.G. ve Z.S., savcılık sorgularının ardından sevk edildikleri sulh ceza hakimliği tarafından 'uyuşturucu imal ve ticareti' suçundan tutuklandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow