hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manavgat'ta uyuşturucu operasyonu

    Manavgatta uyuşturucu operasyonu
    expand

    Manavgat'ta uyuşturucu operasyonu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)- ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde polis tarafından düzenlenen uyuşturucu madde operasyonunda yakalanan T.H.N. ve M.A. tutuklandı.

    Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri uyuşturucu madde ticaretini ve kullanımını önlemeye yönelik çalışmalarını sürdürdü. Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan çalışmalar kapsamında Salkımevler Mahallesi'nde durumlarından şüphelenilerek durdurulan H.Y. ve S.K.'nın üst aramasında toplam 0.34 gram eroin ele geçirildi. H.Y. ve S.K. uyuşturucu maddeyi T.H.N. ile M.A.'dan aldıklarını söylemesi üzerine çalışma derinleştirildi. Salkımevler Mahallesi'nde bir eve yapılan baskında T.H.N. ile M.A. yakalandı. Evde yapılan aramada uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 630 liraya el konulurken şüpheliler gözaltına alındı.

    Polis merkezinde işlemleri tamamlanan T.H.N. ile M.A. savcılığa sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından sulh ceza hakimliğine çıkarılan T.H.N. ile M.A. 'uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama' suçundan tutuklandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow