hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manavgat'ta uyuşturucu operasyonu

    Manavgatta uyuşturucu operasyonu
    expand

    Manavgat'ta uyuşturucu operasyonu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)- ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde polis tarafından düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde satışı yapan şüpheliler yakalandı.

    Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri tarafından, Sorgun Bulvarı'nda durumlarından şüphelenilen M.V. ve M.E.'nin yapılan üst aramasında 1,2 gram esrar ve 1,1 gram metamfetamin ile ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Şüphelilerin uyuşturucu maddeyi Side Mahallesi'nde bir otomobil içerisinde bulunan kişilerden aldıklarını söylemeleri üzerine polis ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Side Mahallesi'nde polis ekiplerini fark eden H.D., H.E. ve Ş.Ö., otomobilin içerisinden 2 paketi dışarı atarak kaçmaya çalıştı. Polislerin etrafını sarmaları sonucu şüpheliler kıskıvrak yakalandı. Şüphelilerin attıkları paketlerde daralı ağırlığı 21,34 gram metamfetamin uyuşturucu madde bulundu.

    Şüphelilerden H.E.'nin üst aramasında 5 bin 570 lira, Ş.Ö.'nün üst aramasında ruhsatsız tabanca, H.D. ve H.E.'nin yaşadığı Alanya'nın Türkler Mahallesi'nde evinde yapılan aramada ise mutfak kısmındaki çekmecede 4,93 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

    Şüphelilerden M.V. ve M.E. hakkında 'uyuşturucu madde kullanmak', '6136 sayılı kanuna muhalefet', Ş.Ö. hakkında '6136 sayılı kanuna muhalefet' suçlarından adli işlem yapılarak serbest bırakıldı. Polis merkezinde işlemleri tamamlanan H.D. ve H.E. ise adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet savcısına verdikleri ifadenin ardından şüpheliler çıkarıldıkları sulh ceza hakimi tarafından 'uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama' suçundan adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow