hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manavgat'ta yıl sonu sergisi

    Manavgatta yıl sonu sergisi
    expand

    Manavgat'ta yıl sonu sergisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Belediyesi'ne bağlı hizmet veren Meliha Ercan Engelsiz Yaşam Merkezi, Manavgat Belediyesi Huzurevi ve Çocuk Kültür Merkezi öğrencileri Atatürk Kültür Merkezi'nde yıl sonu sergisi düzenledi. Sergi açılışı sonrasında Çocuk Kültür Merkezi öğrencileri gösteri düzenledi.

    Etkinliklere CHP Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar, Manavgat Belediyesi Başkanı Şükrü Sözen'i temsilen belediye başkan yardımcıları, huzurevi sakinleri, birim müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı. Huzurevinde yaşayan büyüklerin yaptığı resimler, Meliha Ercan Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencilerinin dönem boyunca yaptıkları el işi, dikiş nakış, takılar ve Çocuk Kültür Merkezi öğrencilerinin de çizgi film karakterlerini canlandırdığı eserler, AKM fuayesinde sergilendi. Serginin açılış kurdelesi huzurevi sakinleriyle birlikte kesildi.

    ÇKM ÖĞRENCİLERİ ŞENLENDİRDİ

    Çocuk Kültür Merkezi'nden 210 öğrencinin katıldığı yıl sonu gösterileri ponponlu modern dans gösterisiyle başladı. Eğlenceli etkinlikte öğrenciler, zumba kids dans gösterisi, masal kahramanları dansı, lirik dans gösterisi, Hint dans gösterisi, şiir dinletisi, cici kızlar gösterisi, müzik dinletisi ve jimnastik kurdele dans gösterileriyle velilerine hünerlerini sergiledi. Öğrenciler etkinlik sonrasında ellerinde bayraklarla İzmir Marşı'nı da hep bir ağızdan söyledi.

    BAŞKAN SÖZEN: GURUR DUYUYORUZ

    Meliha Ercan Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri eğitimlerin kendilerine birçok şey kattığını ve özgüvenlerini burada kazandıklarını belirterek, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e teşekkür etti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, "Hem huzurevinde yaşamlarını sürdüren büyüklerimiz hem Yaşam Merkezi öğrencilerimiz hem de Çocuk Kültür Merkezi öğrencilerimiz eserlerini sergiledi. Büyüklerimizin huzurevindeyken rahatı ve huzuru için yaptığımız çalışmalara aynı kararlılıkla devam edeceğiz. Hayata geçirdiğimiz özel kurslarımızla, engelsiz dostlarımızın kendilerini geliştirme ve toplum yaşamına dahil olma imkanı bulmalarından dolayı son derece gururluyuz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow