hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MATSO Başkanı Güngör'den 23 Nisan mesajı

    MATSO Başkanı Güngörden 23 Nisan mesajı
    expand

    MATSO Başkanı Güngör'den 23 Nisan mesajı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Seydi Tahsin Güngör, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda 23 Nisan'ın çağdaş uygarlık yolculuğunun en önemli kilometre taşlarından biri olduğunu belirtti.

    MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Güngör, mesajında şu ifadelere yer verdi:

    "23 Nisan 1920'de açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi, egemenliğimizin ve bağımsızlığımızın kalesi ve ulusun iradesinin adıdır. 23 Nisan sadece kurtuluş mücadelesinin değil, ülkemizin çağdaş uygarlık yolculuğunun da en önemli kilometre taşlarından biridir. Cumhuriyetin temellerinin atıldığı 23 Nisan, kayıtsız şartsız milli iradenin üstünlüğünün kabulü ve ilanıdır. Dünyada çocukların kutladığı tek bayram olması münasebetiyle bütün dünya çocuklarının katılımıyla kutlanan, barış buluşmasına ve kaynaşmasına aracılık eden evrensel bir bayram olan 23 Nisan'ı ve TBMM'nin açılışının 102. yıl dönümünü coşkuyla kutluyoruz."

    MATSO ailesi olarak, çocukları ihmal etmeden çalışmalarını sürdüklerini vurgulayan Güngör, mesajında şunları belirtti.

    "Çocuklarımız geleceğimizdir. Meraklı ve öğrenmeye aç, yeniliklere ve değişime açık, bilimin ışığında yetişecek yeni nesiller her alanda olduğu gibi ekonomi kulvarında da bizi geleceğe taşıyacaktır. Bu nedenle çocuklarımızın başarılarını teşvik etmeliyiz. Çocuklarımız bizim gücümüzün menşei olan bu değerler yardımıyla Atatürk'ün gösterdiği çağdaş medeniyetler seviyesine ve hatta ilerisine ulaşmalıdır. Bu vesileyle sevgi dolu yürekleri ile geleceğimizi şekillendirecek çocuklarımızın ve aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, Cumhuriyetimizin ve TBMM'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü, aziz şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow