hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MATSO üyelerine destekler anlatılıyor

    MATSO üyelerine destekler anlatılıyor
    expand

    MATSO üyelerine destekler anlatılıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından kentin üretim potansiyelini artırmak amacıyla üretim yapan üyelere KOBİ danışmanı ile iş yerinde ziyaret edilerek devletin üretime yönelik verdiği hibe, destek ve krediler anlatıyor.

    MATSO kentin üretim potansiyelini artırmak amacıyla üretim yapan üyelere yönelik destek çalışması gerçekleştiriyor. MATSO tarafından üretim yaparak kent ekonomisine katkı sağlayan üyelere yönelik KOBİ danışmanı ile iş yeri ziyaret edilerek devletin verdiği hibe, destek ve krediler konusunda bilgilendirme yapılıyor. Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKA) desteğiyle gerçekleştirilen eğitim pratik ve teorik olarak gerçekleştiriyor.

    MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, hedeflerinin üyelerin üretim potansiyelini artırmak olduğunu belirterek, bunun için çeşitli çalışmalar yaptıklarını söyledi. Boztaş, "Üretim yaparak şehrimizin ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlayan üyelerimizi KOBİ danışmanımız ile iş yerinde ziyaret ederek devletimizin verdiği hibe, destek ve krediler konusunda bilgilendiriyoruz" dedi.

    Üretimin ülke ve kent ekonomisine katma değer sağladığına vurgu yapan Başkan Boztaş, "Manavgat'ta üretim yapan, kent ve ülke ekonomisine katkı sağlayan çok sayıda üyemiz var. Bu üyelerimizin ürettikleri ürünleri hem yurt içi hem de yurt dışına pazarlanmasını istiyoruz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow