hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MATSO'da mücevherat sektörünün sorunları konuşuldu

    MATSOda mücevherat sektörünün sorunları konuşuldu
    expand

    MATSO'da mücevherat sektörünün sorunları konuşuldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) 5. Meslek Komitesi tarafından sektörünün sorunlarını masaya yatırmak amacıyla video konferans yöntemiyle toplantı düzenlendi.
    MATSO 5. Meslek Komitesi tarafından kuyum, gümüş ve mücevherat sektörünün sorun, talep ve çözüm önerilerini masaya yatırmak amacıyla toplantı düzenlendi. Komite üyelerinin hazır bulunduğu video konferans yönetimiyle gerçekleşen toplantının açılışını MATSO Başkanı Ahmet Boztaş yaptı. Başkan Boztaş, sektörün sorunlarına değendi. Pandemi dönemi boyunca üyelerden gelen tüm talep, sorun ve önerileri 5 maddede özetleyerek bir rapor haline getirdiklerini kaydeden Boztaş, raporu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu aracılığı ile ilgili mercilere ilettiklerini söyledi. Boztaş, "5. Meslek Komite'mizdeki siz değerli üyelerimizin söz alarak dile getirdiği sorun, talep ve çözüm önerilerini ilgili kurum ve kuruluşlara ileteceğiz" dedi.
    Açılış konuşmasının ardından toplantıya katılan tüm üyeler sorun talep ve önerilerde bulundu. Ardından komite üyeleri de birer konuşma yaptı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow