hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MATSO'dan e- ticaret ve dijital pazarlama eğitimi

    MATSOdan e- ticaret ve dijital pazarlama eğitimi
    expand

    MATSO'dan e- ticaret ve dijital pazarlama eğitimi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) 24- 25 Şubat tarihlerinde üyelerine yönelik olarak online e- ticaret ve dijital pazarlama eğitimi düzenliyor.

    MATSO, 24- 25 Şubat tarihlerinde 20.30- 22.00 saatleri arasında pandemi döneminde önemi daha da artan e-ticaret ve dijital pazarlama eğitimi düzenliyor. Online olarak gerçekleşecek eğitim Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi öğretim görevlisi Serdar Bilecen tarafından verilecek.

    MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, üyelere yönelik 2 gün 3 saat sürecek eğitimin yoğun ilgi görmesini beklediklerini belirterek, eğitimlerin; e-ticaret, dijital pazarlama, e- ticarette ve dijital pazarlamada başarı kuralları olarak 3 ana başlıkta gerçekleşeceğini söyledi. Hedeflerinin üyelerinin ve çalışanlarının değişen dünyadaki alışveriş alışkanlıklarına göre hazırlamayı amaçladıklarını belirten Başkan Boztaş, pandemi döneminde e-ticaretin çok fazla önem kazandığını söyledi. Bu dönemde internet kullanımı yaygınlaşmasıyla sanal ortamda fazla zaman geçirildiğine vurgu yapan Boztaş, "Üyelerimizin değişen çağa göre ayak uydurarak e-ticarette başarılı olmalarına katkı sağlamasını amaçlıyoruz. Tüm üyelerimizin online eğitime katılmalarını tavsiye ediyorum. Üyelerimiz eğitime 'https://tobbetu-edu-tr.zoom.us/j/81733958825 Meeting Id: 817 3395 8825' linkine tıklayarak katılım sağlayabilirler" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow