hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MATSO'dan üyelerine fuar gezisi

    MATSOdan üyelerine fuar gezisi
    expand

    MATSO'dan üyelerine fuar gezisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) üyeleri Konya Gayrimenkul, İnşaat, Kent Mobilyaları, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı'nı gezdi.

    MATSO tarafından düzenlenen organizasyonda, oda üyeleri 25- 28 Nisan tarihlerinde gerçekleşen Konya Gayrimenkul, İnşaat, Kent Mobilyaları, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı'nı ziyaret etmek amacıyla teknik gezi düzenledi. MATSO üyeleri Konya'daki fuarda sektörleriyle ilgili yenilikleri ve trendleri görme fırsatı buldu.

    Heyeti Konya'ya MATSO Başkanı Ahmet Boztaş uğurladı. TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen birbirini destekleyen sektörlerin bir araya geldiği fuarı gezen üyeler sektörlerle ilgili ekipman teknolojik gelişmeleri inceleme fırsatı buldu. MATSO üyeleri akşam saatlerinde Manavgat'a döndü.

    MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, birbirini destekleyen 4 fuarın aynı alanda eş zamanlı olarak açıldığını belirterek, sektörde yer alan oda üyelerinin ufkunun açılması ve yeni teknolojileri görmelerini önemsediklerini söyledi. Boztaş, "Fuarda üyelerimiz teknolojik yenilikler, ekipman ve donanımları ile kendi sektörlerindeki gelişmeleri yakından takip etme imkânı buldu. Fuar üyelerimizin vizyonunun gelişmesine katkı sağlayarak sektörlerindeki yenilikleri ve trendleri görerek inceleme fırsatı sağladı. Son gelişmeleri üyelerimizin yerinde görmesi adına gerçekleşen organizasyonlara üyelerimizin katılmasını önemsiyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow