hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Milletvekili Çokal'dan Akseki'ye ziyaret

    Milletvekili Çokaldan Aksekiye ziyaret
    expand

    Milletvekili Çokal'dan Akseki'ye ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)- AK PARTİ Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, Akseki ilçesini ziyaret etti. Akseki Kaymakamı Volkan Hülür ve Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan'la da görüşen Çokal, yapılacak yatırımlar ve hayata geçirilecek projeler ile 2021 yılının Akseki'nin yılı olacağını söyledi.
    AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, Akseki'yi ziyaret ederek, Kaymakam Volkan Hülür, Belediye Başkanı İbrahim Özkan ve AK Parti Akseki İlçe Başkanı Halis Gündoğdu ile bir araya geldi. Akseki Devlet Hastanesi'nde, Başhekim Dr. Burcu Akdere Özener ile görüşen milletvekili Çokal, hastanenin durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Poliklinikleri gezerek sağlık çalışanları ve hastalar ile sohbet eden milletvekili Çokal hastane ziyaretinin ardından Akseki'de her çarşamba kurulan semt pazarında esnaflar ve vatandaşların sorunlarını dinledi. 
    YENİ PROJELER BİR BİR HAYATA GEÇİRİLECEK
    Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, belediyenin yaptığı çalışmalar ve devam eden projeleri hakkında Başkan İbrahim Özkan'dan bilgi aldı. Akseki Belediyesi'nin önemli yatırımlara ve sosyal projelere imza attığını ifade eden Çokal, "Akseki Belediyesi Covid-19 sürecinde de çok önemli çalışmalar yaptı. İbrahim Başkanımız yaptıkları ve yapacakları projeleri anlattı. Her biri çok önemli ve çok değerli. Biz de elimizden gelen tüm desteği sağlayacağız. Bu yıl yeni projeleri bir bir hayata geçirecekler, biz de bu süreçte onların yanında olacak, hep birlikte Akseki'yi Torosların parlayan yıldızı yapacağız" diye konuştu.
    TARİHİMİZE SAHİP ÇIKMAK HEPİMİZİN GÖREVİ
    Akseki Etnografya Müzesi'ni ve Osman Yüksel Serdengeçti'nin doğup büyüdüğü evi ziyaret eden Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, "Gittiğimiz her yer, ziyaret ettiğimiz her şehir her köy bize tarihimizin, kültürümüzün zenginliğini, büyüklüğünü gösteriyor. Torosların incisi Akseki'miz de tarihin kültürle doğayla harmanlandığı bir yer. Bu tarihe ve kültüre sahip çıkmak, korumak ve tanıtmak hepimizin görevi. Biz bu görevi yerine getirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.
    BAŞKAN ÖZKAN AKSEKİ YENİ CAZİBE MERKEZİ OLACAK
    Ziyareti için Çokal'a teşekkür eden Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, "Milletvekilimizin ziyareti bizi mutlu etti. Kendisine çalışmalarımızı, projelerimizi anlattık" dedi. Akseki'nin yeni yatırımlar ve projeler ile cazibe merkezi haline geleceğini kaydeden Belediye Başkanı İbrahim Özkan, "Göreve geldiğimiz günden bu yana ara vermeden çalışıyoruz. Çok önemli hizmetleri hayata geçirdik. Covid-19 süreci ile birlikte sosyal projelere ağırlık verdik. Yeni projelerimizin hazırlıklarını da tamamladık. Özellikle tarihimizi, kültürümüzü koruyacak projelere öncelik verdik" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow