hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Motosiklet hırsızı yakalandı

    Motosiklet hırsızı yakalandı
    expand

    Motosiklet hırsızı yakalandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)- ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde çok sayıda motosikleti çalıp, parçalayarak sattığı belirlenen L.K. jandarma tarafından yakalandı. L.K.'nın evinin yanında bulunan boş binada çalıntı motosikletler ve çok sayıda motosiklet parçası ele geçirildi.

    Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sülek Mahallesi'nde yaşayan L.K.'nın ilçede motosiklet hırsızlığı yaptığı, çaldığı motosikletleri parçalayarak sattığı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekibi yaptığı araştırmada şüphelinin çaldığı motosikleti evinin yanındaki boş binada sakladığını tespit etmesi üzerine, L.K. jandarma tarafından evine yapılan baskınla gözaltına alındı. L.K.'nın evinin yanında bulunan boş binada yapılan aramada 4 çalıntı motosiklet ve çok sayıda motosiklet parçası ele geçirildi. Şüphelinin kimlik kontrolünde ayrıca 'uyuşturucu madde kullanmak' suçundan arandığı da belirlendi.

    Jandarmada işlemleri tamamlanan şüpheli L.K. 'hırsızlık' ve 'uyuşturucu madde kullanmak' suçlarından adliyeye sevk edildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow