hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Muhasebeciler futbol turnuvasında bir araya geldi

    Muhasebeciler futbol turnuvasında bir araya geldi
    expand

    Muhasebeciler futbol turnuvasında bir araya geldi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT,(DHA) - ANKARA Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından 2'ncisi düzenlenen Atatürk Kupası Futbol Turnuvası Manavgat'ta başladı. Turnuva, geçen yıl Antalya'ya gelirken geçirdiği kaza nedeniyle hayatını kaybeden Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkan Yardımcısı Hasan Eröksüz'e atfedildi.

    Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından bu sene 2'ncisi düzenlenen turnuvaya Antalya, Alanya, Manavgat, Çorum, Eskişehir, Mersin, Tarsus, Gaziantep Şehitkamil, Gaziantep Şahinbey, Ankara, Adana ve Yalova SMMMO'ları katılıyor. Atatürk Kupası Futbol Turnuvası'nı geleneksel hale getirmek istediklerini ifade eden Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Disiplin Kurulu Başkan Yardımcısı Kayhan Surat, “Turnuvamızı bu yıl geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Hasan Eröksüz için adadık. 11 odamızdan 400'e yakın meslektaşımız turnuva nedeniyle bir araya geldik. Meslektaşların bir arada olup kaynaşmasını önemsiyoruz" dedi.

    Turnuvaya katılan oda yönetim kurullarına teşekkür eden Manavgat Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Nezih Özgenç, turnuvanın Hasan Eröksüz'e adanmasından dolayı ASMMMO'yu özellikle tebrik ettiklerini ifade ederek, “Yılın büyük bir kesiminde yoğun iş temposuna rağmen bugün burada Manavgat'ımızda Türkiye'mizin dört bir yerinden gelen meslektaşlarımızla bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Süreç içerisinde de zaman zaman fırsat buldukça mesleki sorunlarımızı tartışıyoruz çünkü birçok oda başkanımız da burada. Arkadaşlarımız, meslektaşlarımız arasında birlik, beraberlik, dayanışma olgusunda burada kendimizi geliştiriyoruz" dedi.

    ASMMMO'YA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

    Atatürk Kupası Futbol Turnuvası'nın Hasan Eröksüz'ün adına düzenlenmesinden dolayı ASMMMO Yönetim Kurulu ve Spor Komisyonu'na teşekkür eden Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Neşet Ertoy, “Bizim için bu sene turnuvanın biraz daha anlamı farklı. Geçen yıl turnuvaya gelirken yolda vefat eden başkan yardımcımız Hasan Eröksüz anısına düzenlenmiş olması bizim için gerçekten değerli bir turnuva. Geçen yıl daha az bir takımda olmasına rağmen bu sene toplam 13 takımın katıldığı bir turnuva. Şu ana kadar maçlar başladı centilmence geçiyor. Burada yaklaşık 400 meslek mensubunun bir arada olması, kaynaşması mesleğimiz adına da katkı sağlayıcı şeyler olur. Bundan dolayı biz başta Ankara odası olmak üzere katılan takımlara teşekkür ediyoruz. Turnuvada mücadele eden takımlara da başarılar diliyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow