hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Öğrencilerden kütüphaneye ziyaret

    Öğrencilerden kütüphaneye ziyaret
    expand

    Öğrencilerden kütüphaneye ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT,(DHA) - ANTALYA'nın Manavgat İlçe Halk Kütüphanesini, kırsal Belenobası Mahallesi'nde bulunan ilkokul ve ortaokul öğrencileri ziyaret etti.

    Belenobası İlkokul ve Ortaokul öğrencileri okul müdürü Seyhan Ertek'in organize ettiği Manavgat İlçe Halk Kütüphanesi ziyaretinde kütüphanede bulunan kitaplara büyük ilgi gösterdi. Daha önceden hiç kütüphaneye gitmediklerini söyleyen öğrencilerin gördükleri binlerce kitap karşısında çok şaşırdı. Ziyaret süresince kitapların başından ayrılamayan öğrenciler, kütüphane görevlilerinin de yönlendirmesiyle kitapları inceledi.

    Manavgat İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Hidayet Oktay, öğrencilere kitaplar kütüphane ve kütüphanenin hizmetleri hakkında bilgi verdiklerini dile getirip, “Öğrenciler eğitim öğretim döneminde uzak olduğu için kütüphaneye gelemediklerinden yakındı. Biz, öğrencilerimize hizmet etmeye çalışacağız. Toplu kitap ödünç verme gibi projelerle merkeze uzak köy okullarındaki öğrencilerimize kütüphane hizmeti sunmayı planlamaktayız" dedi.

    Okul Müdürü Seyhan Ertek de okulda eğitim gören bütün öğrencilerini bu tür etkinliklerle buluşturmayı devam edeceklerini söyledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow