hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Pilleri toplayıp ödülleri kaptılar

    Pilleri toplayıp ödülleri kaptılar
    expand

    Pilleri toplayıp ödülleri kaptılar

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Belediyesi ve Taşınabilir Pil Üreticiler ve İthalatçıları İktisadi İşletmesi Derneği (TAP) işbirliğiyle düzenlenen Okullar Arası Atık Pil Toplama Yarışması'nda dereceye giren okullar ödüllendirildi.

    Manavgat Belediyesi ve TAP işbirliğiyle düzenlenen Okullar Arası Atık Pil Toplama Yarışması'nda dereceye giren okullar ödüllendirildi. Antalya genelinde gruplara ayrılan ve 3'üncü grupta yer alan Serik, Alanya ve Manavgat bölgesinde geçen yarışmada, Manavgat'tan Toros İlkokulu ile Oymapınar Mehmet Bozkurt İlkokulu öğrencileri yarışma sonunda derece elde etti. Yarışmanın 2'ncisi olan Toros İlkokulu'na futbol topu ve tenis raketinden oluşan spor seti hediye edilirken, 3'üncüye ise satranç seti ve satranç eğitim panosu hediye edildi. Hediye takdimini, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i temsilen Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Ödevoğlu, okul müdürlerine verdi.

    Bilinçli nesiller yetiştirmek ve topluma katkı sağlamak amacıyla bu tür yarışmaların Manavgat'ta olmasını gerektiğini söyleyen Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ödül alan öğrencilere başarı dileklerinde bulunarak her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini vurguladı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow