hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şampiyon sporcudan Sözen'e ziyaret

    Şampiyon sporcudan Sözene ziyaret
    expand

    Şampiyon sporcudan Sözen'e ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MANAVGAT, (DHA)- MACARİSTAN'da düzenlenen Gençler Avrupa Kickboks Şampiyonası'nda full contact branşı 54 kilo erkeklerde Avrupa şampiyonluğunu kazanan Seyit Battal Ay, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i ziyaret etti.

    Macaristan'ın Gyor kentinde düzenlenen Gençler Avrupa Kickboks Şampiyonası'nda Rus rakibi Taros Konovaluv'u yenen Türk Milli Takımı'nın genç sporcusu Seyit Battal Ay, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i makamında ziyaret etti. 23 Ağustos- 1 Eylül tarihleri arasında Gyor'da düzenlenen turnuvada milli formayı terleten genç sporcu, full contact branşı 54 kilo erkekler dalında Rus rakibini tuş ederek Avrupa şampiyonluğunu kazandı.

    Daha önce de Türkiye'de ve Avrupa'da başarılı yarışmalar yapan Seyit Battal Ay, kupa ve madalya sevincini Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ile paylaşmak istediğini söyledi.

    Annesi Fatma Ünal ile ziyarete gelen genç sporcuyu ağırlayan Başkan Şükrü Sözen de Türk bayrağını ulusal müsabakalarda göndere çektirerek Manavgat'ı da gururlandıran Seyit Battal Ay'a teşekkür etti. Sözen, "Katıldığı yarışmalarda derecelere girerek göğsümüzü kabartan ve bizleri gururlandıran Seyit Battal Ay kardeşimiz bu sevincini bizimle paylaşmak istedi. Genç kardeşimize başarı dolu bir spor kariyeri diliyorum. İnanıyorum ki spor ve sporcular yerel ölçekte de desteklendiği zaman bu çalışmalar ülkemize başarı olarak dönecektir. Biz de bu bilinçle Manavgat Belediyesi olarak sporun her türlü branşına ve sporcu kardeşlerimize destek olmaya devam edeceğiz. Genç sporcumuza ilerideki spor hayatında da başarılar dilerim" dedi.

    Başkan Sözen, Seyit Battal Ay'a çeşitli hediyeler verdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow